3 Aylık TikTok Spotify Premium Nasıl Ücretsiz Alınır?

Spotify-Premium-TikTok-kullanicilarina-3-ay-Boyunca-Ucretsiz-Alabilir
Spotify-Premium-TikTok-kullanicilarina-3-ay-Boyunca-Ucretsiz-Alabilir

 3 aylık TikTok Spotify Premium almak isteyenler için araştırdık. Bedava olarak nasıl alınır? Sorunuzun cevabını merak ediyorlar. TikTok Rewards bölümünden 3 aylık ücretsiz Spotify premium üyeliğini nasıl alabileceğinizi sizler için detaylı olarak anlattık. Ülkemizde de günümüzde en çok öne çıkan sosyal medya platformlarından biri olan TikTok uygulaması oldukça popüler. Eş zamanlı olarak hem online hem de offline olarak kaliteli müzik dinlememizi sağlayan bir diğer önemli platform olan Spotify, Aralık ayında ülkemizin en popüler uygulamalarından biri olarak yeniden karşımıza çıktı. . Bu iki popüler uygulama, kullanıcılara sponsorluklarının bir parçası olarak 3 aylık ücretsiz premium üyelik kazanma fırsatı da verdi. TikTok’un 3 aylık ücretsiz premium koduyla ilgili haber, ilk başta bir kod olarak değil Ödüller Bölümünden bir fayda olarak alındı. TikTok uygulaması aracılığıyla Spotify platformuna ücretsiz olarak 3 aylık premium abonelik alabilirsiniz.

TikTok’tan Bedava 3 Aylık Spotify Premium Abonelik Kuponunu Nasıl Alırım?

TikTok, Spotify 3 Aylık Premium Abonelik Kodu Bedava Nasıl Alınır ve Kullanılır?
TikTok, Spotify 3 Aylık Premium Abonelik Kodu Bedava Nasıl Alınır ve Kullanılır?

Spotify platformu ile TikTok uygulamasının kampanyası kapsamında 3 aylık premium abonelik kuponunu bedava olarak satın alabilir ve kullanabilirsiniz. Bunu nasıl başaracağınızdan emin değilseniz, aşağıda belirtilen prosedürleri izlemeniz yeterlidir. Bu şekilde yaparsanız Spotify premium uygulamasını üç ay boyunca ücretsiz olarak kullanabileceksiniz. Tabii ki, bu önlemlerin uygulanabilmesi için yerine getirilmesi gereken birkaç gereklilik var. Bu şartları sağladığınızdan emin olduktan sonra 3 aylık ücretsiz spotify premium paketinizi alabilirsiniz.

  • 18 Yaşından büyük olmanız gerekiyor.
  • Daha önce Spotify Premium almamış olmanız gerekiyor.

TikTok hesabınızı oluştururken yaş bölümünün en az 18 yaşında olduğundan emin olun. Daha genç görünerek yaşınızı daha genç gösterebilirsiniz. Spotify Premium hesabınız varsa bu kampanyaya katılamazsınız. Bunun için yeni bir Spotify hesabı oluşturmanız gerekecek.

TikTok 3 Aylık Bedava Spotify Premium Kodu Nasıl Bedava Alınır?

Aşağıdaki adımları takip ederek Spotify uygulamasında ücretsiz olarak kullanabileceğiniz TikTok’tan 3 aylık premium kupon alabilirsiniz. Ayrıca, bu kodu edindikten sonra nasıl kullanacağını bilmeyen kişiler için aşağıdaki talimatları da ekledik. Konuyla ilgili herhangi bir sorunuz varsa yorum bırakabilirsiniz. İçeriğimiz düzenli olarak güncellenecektir.
  1. TikTok uygulamasına girin,
  2. Sağ altta bulunan “Ben” yazısına tıklayarak Profilinize geçin,
  3. Sol Üstte bulunan Şarkı Emojisi “TikTok Ödüller” e tıklayın.
  4. Karşınıza çıkan uyarıda “Kabul et ve devam et” deyin,
  5. Sayfanın en altına inin ve kırmızı buton olan “3 ay ücretsiz kullan” yazısının üstünde bulunan kodu kopyalayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir