Instagram hikayeler neden başa sarıyor? Instagram hikaye sorunu (2024)

Dünyanın en popüler sosyal medya platformu İnstagram’da yaşanan hikaye sorunu herkesin aklında. Bu kadar yaygın olarak kullanılan bir platformda karşılaşılan sorunları çözmek kullanıcılar tarafından en çok araştırılan konulardan biridir. Şikayetlerin ardından, kullanıcıların izlediği hikayelerin başa sarması sorunu ortaya çıktı. Detayları yazımızın devamında…

Birçok kişi İnstagram hikayeleri konusunda endişeli. Daha önce platformdaki hikayeleri izleyen ve tekrar izlemek zorunda kalan kullanıcıları rahatsız etti. İnstagram’da hikayeleri izlemek isteyen kişilerin, görüntüledikleri profildeki tüm hikayeleri yeniden izlemek zorunda kalıyor. Bunu takiben, birçok kişi sorundan şikayet etti. Konuyla ilgili SHİFTDELETE tarafından yapılan açıklamaya göre sorunun doğruluğu teyit edildi ve sorun daha da kötüleşmeye başladı. İnstagram ise konuyla ilgili bir açıklama yapmadı.

Instagram hikaye sorunu

Instagram hikaye sorunu

Herkes birkaç gündür İnstagram platformunda meydana gelen sorunu merak ediyor. Kullanıcıların daha önce izledikleri hikayeleri baştan izlemesi gerektiğinde, konuyla ilgili şikayetler arttı. Herkesi öfkelendiren bu durumun bir hata olup olmadığı ya da platformda bir zaman sorunu yaşayıp yaşamadığım bilinmiyor. Ancak bazıları bunun bir deneme olduğunu iddia ediyor.

Bu sorunu yaşamak istemeyen kişilerin yeni güncellemeyi sorun çözülene kadar yapmaması en mantık çözüm olacaktır. Eğer sorunu yaşıyorsanız Android telefonlara eski sürümün yüklenme gibi bir şansı var. Fakat iOS kullanıcılarının bu sorunun çözülmesi konusunda beklemekten başka yapabilecekleri bir şey bulunmuyor.

İnstagram Hikayeleri Başa Sarıyor Hatası İPhone İOS Çözümü

İlk olarak İnstagram web ile hikaye paylaşmayı denemenizi tavsiye ediyorum. İnstagram web ile aynı internete bağlıyken bu sorunu çözebildiyseniz eğer o zaman sorun mobil cihazınızdaki uygulama dosyalarından bile kaynaklanıyor olabilir. Her türlü durumda ben sizden modem fişinizi çekip bir dakika sonra tekrar takmanızı tavsiye ederim. Bu modemdeki önbelleği temizler.

Instagram Hikayeleri Başa Sarıyor Hatası Android Çözümü

Instagram Hikayeleri Başa Sarıyor Hatası Android Çözümü
Instagram Hikayeleri Başa Sarıyor Hatası Android Çözümü

Sizden yapmanızı istediğim ilk şey İnstagram web ile de hikaye paylaşmayı denemeniz olacaktır. İnstagram web ile aynı internete bağlantısına sahipken bu sorunu çözebildiyseniz, o zaman sorun mobil cihazınızda yüklü olan uygulama dosyalarından bile kaynaklanıyor olma ihtimaline sahiptir. Sonuç ne olursa olsun ben sizden modem fişinizi çekip bir dakika sonrasında tekrar geri takmanızı istiyorum.

Bu modemdeki önbelleği temizler. Bu işlemin benzerini Android telefonda da denemelisiniz. Yani sizden telefonunuzu kapatıp sonrasında geri açmanızı istiyorum. Bu iki işlemden sonra hala sıkıntı var ise o zaman İnstagram uygulamasını silip tekrar yüklemelisiniz. Bu durumda artık İnstagram Hikayeleri Başa Sarıyor Hatası sıkıntısı yaşamazsınız. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir