Instagram Şifremi Unuttum Nasıl Sıfırlayabilirim?

İnstagram şifremi unuttum Nasıl Şifremi sıfırlarım ve Eposta adresini bilmiyorum sorularının cevaplarını detaylı açıklıyoruz.

Instagram Şifremi Unuttum Nasıl Değiştiririm?

Instagram Şifremi Unuttum Nasıl Sıfırlayabilirim? Sorularına bu yazımızda cevap bulacağız. Sosyal paylaşım sitelerin öncülüğünde olan instagram kullanıcıları şifrelerini unuttukları için hesaplarına giriş yapamıyor. Bu sorunu ortadan kaldırmak için yapmanız gerek küçük yöntemler var. Eğer İnstagram hesabınızı Facebook üzerinden açtı iseniz giriş yaparken şifre girmenize gerek yoktur.

İnstagram’a kendiniz üye olarak şifre oluşturdu iseniz ve bu şifreyi unuttuysanız Şifremi Unuttum bölümüne tıklayıp kayıtlı olan telefon numaranızı girerek sms olarak gelen hesap kurtarma kodunu ekrana yazarak yeni bir şifre oluşturabilirsiniz.

Instagram Şifremi Unuttum

Instagram şifremi unuttum konusundaki problemi çözebileceğiniz diğer bir yöntem sistemde kayıtlı olan eposta adresinizi kullanmak olacaktır.

Şifremi Unuttum bölümüne tıkladıktan sonra ekrana gelen kutucuğa eposta adresinizi yazdığınızda  Giriş Bağlantısı Gönder seçeneğine tıklayarak mail adresinize yen şifre oluşturmak için bir bağlantı gelecektir. Bu linke tıklayarak yeni instagram şifresi alabilirsiniz.

Instagram Şifremi Unuttum

Instagram Şifresini Unuttum Nasıl Değiştirebilirim

Instagram Şifresini Unuttum Nasıl Değiştirebilirim sorusuna çözüm olarak en çok kullanılan yöntemleri size yukarıda açıkladık. Bu yöntemlerden birincisi telefona kod gönderme, diğeri ise mail adresinize şifre yenileme linki göndermek olacaktır.

Instagram Şifremi Unuttum Epostamı Bilmiyorum

Eğer eposta adresinizi unuttu iseniz Şifremi unuttum bölümündeki kutucuğa instagram kullanıcı adınızı girerek açılan penceredeki ekrandan eposta adresinizin belirli bölümü gözükecektir. Bu verilen ipucunu kullanarak eposta adresini hatırlayabilir ve kendinize şifre değiştirme bağlantısı gönderebilirsiniz. Eposta adresinizi yine hatırlamadı iseniz yukarıda da belirttiğimiz gibi telefona sms kodu göndererek yeni şifre alabilirsiniz.

Instagram Şifre Sıfırlama

Yazımızda Instgram Şifre değiştirme yöntemlerden sizlere anlatmaya çalıştık. Yukarıda vermiş olduğumuz yöntemleri de şifre sıfırlama işlemleri için de kullanabilirsiniz. Karşılaştığınız problemleri yorum kısmına yazmaktan çekinmeyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir