instagram Türkçe Olmuyor Sorunu 2023

instagram Türkçe Olmuyor, açılmıyor sorunu ile kullanıcılar sıklıkla karşılaşıyor ve çözüm önerisi aramaya başladılar. İnstagram Türkçe yapma rehberini sizler için hazırladık.

Instagram Türkçe Olmuyor

Instagram Türkçe olmuyor Sorunu 2023 son gelen güncelleme ile birlikte oldukça fazla araştırılmaya başlandı. Bizde bu içeriğimizde bu sorunla karşılaşanların problemine çözüm bulmak adına bu içeriğimizi hazırlardık. İşte İnstagram Türkçe yapma sorunu ile karşılaşan kullanıcılar için çözüm sizlerle…

İnstagram Türkçe Açılmıyor Hatası

İnstagram Türkçe Açılmıyor sorunu için  aşağıda bahsettiğimiz adımları tek tek uygulayınız. Bu sayede çok rahat bir şekilde dili değiştirebilirsiniz. Güncellemelerin ardından İnstagram uygulamasını Türkçe kullanan binlerce kullanıcının uygulama dili otomatik olarak değişti. Tekrar eskisi gibi Türkçe dilinde kullanmanız mümkün, fakat bunun için aşağıda anlatılanları uygulamanız lazım.

1.Android mobil cihazınızda bulunan Instagram uygulamasına giriş yapın.
2.Girişinizi yapın bununla birlikte profil sekmesine giriş yapın.
3.Profil sekmesinin hemen sağ üst kısmında mevcut olan üst üste üç çizgi şeklindeki işareti seçin.
4.Karşınıza gelecek seçenekler arasından ayarlar seçeneğine dokunun.
5.Ayarlar menüsünden hesap yazmakta olan seçeneğe dokunun.
6.Yeni açılacak olan menüden dil seçeneğine dokunun.
7.Son olarak mevcut diller arasından seçmek istediğiniz dile dokunun.

İnstagram uygulama diliniz hangi dil olursa olsun yukarıda size bahsettiğimiz adımları uygulayarak Türkçeye çevirmeniz mümkündür. Android ve İOS işletim sistemli tüm cihazlarda bu işlemler geçerli sayılmaktadır. Telefonda herhangi bir düzenleme yapmanıza gerek kalmadan uygulama içerisinde değiştireceğiniz için iPhone veya farklı bir cihazda da bu işlemleri yapmak yeterli olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir