iPhone ve iPad ücretsiz müzik indirmek için en iyi 7 uygulama

iPhone ve iPad ücretsiz müzik indirmek için en iyi 7 uygulama Bir müzik aşığıysanız, iPhone ve Pad’iniz için ücretsiz müzik indirmek için App Store’daki en iyi 7 uygulamayı içeren bu analizi kaçırmamalısınız. Bu programlar olmazsa olmaz!

iphone müzik indirme
iphone müzik indirme

Telefonla aramanın yanı sıra, onu hesap makinesi, ajanda, kayıt cihazı, oyun konsolu, kamera, not defteri… ve mp3 işlevi de dahil olmak üzere uzun bir vb. gibi sonsuz sayıda görev için kullanırız. Ve iPhone, cihazımızda veya akışta depoladığımız müziği dinlememize, aynı zamanda yönetimine ve indirmesine izin veriyor. 

Aşağıda , iPhone ve iPad için ücretsiz olarak müzik indirmek için en iyi 7 uygulamanın bir listesini gözden geçiriyoruz , böylece App Store’a giriş yapabilir ve iTunes aracılığıyla bilgisayardan geçmek zorunda kalmadan iOS cihazınızda bunların keyfini çıkarabilirsiniz.

iPhone ücretsiz müzik indirmek için en iyi uygulamalar

Şarkıları iPad ve iPhone’a indirmenin zor olduğunu kim söyledi? Bu uygulama listesiyle en iyi müzikleri dinleyebilir ve en sevdiğiniz cihazlara indirebilirsiniz.

Total Free Browser

Total Free Browser
Total Free Browser

Bildiğiniz gibi, iOS ortamı indirmeler ve sonraki yönetimleri açısından oldukça katıdır, bu yüzden Total Free Browser, kesinlikle istediğiniz her şeyi indirmenize , indirme klasörünüze kaydetmenize ve indirmenize izin verecek bir İnternet tarayıcısı görevi görür.

Desc. Lite – Tarayıcı ve Dosya Yöneticisi

Bu uygulamanın tam bir zorunluluk olduğuna dikkat edin . İşlem temelde bir öncekiyle aynıdır. Adından da anlaşılacağı gibi Desc. Lite – Tarayıcı ve Dosya Yöneticisi İnternet’ten dosya indirir, gerçek şu ki, sadece birkaç dokunuşla özel sayfalara giderek son derece basit bir şekilde müzik indirmek için de kullanılabilir, aynı zamanda diğer dosya türleri için de kullanılabilir.

İstenen şarkılar indirildikten sonra, entegre oynatıcı aracılığıyla bunların keyfini çıkarabileceksiniz. Ama burada bitmiyor, aynı zamanda çok çeşitli dosyaların görüntülenmesine, bunların yönetimine, listelerin oluşturulmasına, sıkıştırılmasına, formatının değiştirilmesine izin veriyor… Şüphesiz, iPhone’unuzdan eksik olmayacak bir araç .

Media Cloud Free

Namaz Vakti Pro: Ezan,Kuran

Media Cloud Free, Dropbox, Google Drive, Box veya OneDrive gibi bulut hizmetlerimizden şarkılarımıza erişmemizi sağlayan ilginç ve kullanışlı bir uygulamadır . tabii ki oyuncu ve liste yöneticisi olarak da çalışır. 

İngilizce olmasına rağmen, kullanımı oldukça sezgiseldir ve diğer şeylerin yanı sıra, yerimiz kalmaması durumunda önbelleği temizlememize izin veren ücretsiz sürümde fazlasıyla yeterli olacaktır.

Bizi Google news üzerinden takip ederek, güncel ve son sürüm oyun ve uygulamalar hakkında bilgi alabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir