Labim Sonuç Sistemi İle Aile Hekimi Tahlil Sonuçları Öğrenme

Labim sonuç sistemi hakkında tüm detayları ile siz değerli kullanıcılarımıza aktaracağız. Aile Hekimi Tahlil Sonuçları Öğrenme işlemi nasıl yapılır gibi sorulara cevap vermeye çalışacağız.

Labim Sonuç Sorgula

Labim online olarak kullanıcılara İl sağlık müdürlükleri tarafından sunulan bir sistemdir. Labim sonuç sistemi ile aile hekimi tarafından yapılan tahlil sonuçlarını internet üzerinden öğrenebilirsiniz.

Labim Sonuç Sorgulama

Aile Hekimleri tarafından yapılan tahlil sonuçları artık online olarak öğrenebilirsiniz. Tahlil sonuçlarını öğrenmek için tekrar Aile Hekimlerine gitmeye gerek kalmayacak. Tahlil sonuçlarınızı Labim sonuç sorgulama sistemi ile çok kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. İls Sağlık Müdürlüklerinin desteğiyle kurulan bu sistem genellikle büyük şehir belediye kapsamında bulunan illerde labim sistemi kullanılmaktadır. Labim sistemi bulunmayan aile hekimleri içinde telefon numaraları üzerinden öğrenilebilir.

Instagram Şifremi Unuttum yazımız ilginizi çekebilir.

Aile Hekimi Tahlil Sonuçları Öğrenme

Aile Hekimi Tahlil Sonuçları Öğrenme işlemleri için labim sonuç öğrenme ekranına giriş yapmalısınız. Giriş yaptıktan sonra labim sisteminde sizden Tc Kimlik numarası ve Kayıt No bilgileri girmeniz istenecek. Bilgileri girdikten sonra tetkik sonuçlarına ulaşabilirsiniz. Kayıt No size verilen barkod üzerinde bulabilirsiniz.

İstanbul Aile Hekimi Tahlil Sonuçları Öğren

Aile Hekimi Tahlil Sonuçları Öğrenme

Ankara Halk Sağlığı Laboratuvar Sonucu Öğrenme

Ankarada ikamet eden vatandaşların Halk Sağlığı Laboratuvarı sistemine girerek tahlil sonuçlarını öğrenebilirsiniz. Sonuçları öğrenmek için aşağıda verilen adımları takip edin.

  • http://31.223.33.10/webgiris/sonuc.php bağlantısına tıklayın.
  • Açılan pencereden Adı, Soyadı ve Barkod No alanlarını doldurunuz.
  • Bilgileri giridikten sonra Giriş düğmesine tıklayın.

ADANA İl Halk Sağlığı Laboratuvarı Sonucu Öğrenme

Lios vatandaş sonuç sorgulama ekranı ile Adana yaşayan vatandaşlar tahlil sonuçlarını öğrenebilir.