Leicester City Manchester United maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta oynanacak?

Manchester United, Cristiano Ronaldo’yu Premier Lig’deki takımlarına yeniden imzalayarak şampiyonluk için kendilerini hazırlamış olan Leicester City ile yüzleşme yolunda. Turnuva öncesi 14 puanla dördüncü sırada yer alan son şampiyon Manchester United, kazanması halinde önemli bir avantaja sahip olacak. Peki Leicester City – Manchester United maçı hangi kanalda, ne zaman ve saat kaçta yayınlanacak?

Premier Lig şampiyonluğunu belirleyecek olan Leicester City ile Manchester United arasındaki maç haftanın öne çıkan maçlarından biri olacak. Cavani’nin yokluğunda tüm gözler Red Devils forması giyecek Real Madrid süperstarı Cristiano Ronaldo’da olacak.

Ev sahibi takımda sakatlanan Fofana, Justin ve Ndidi maça katılamayacak. Son maçlarında art arda puan kaybeden iki kulüp, rekabetin geri kalanını yakalamaya çalışıyor. İşte mücadelenin canlı yayın akışıyla ilgili ihtiyacınız olan bilgiler…

LEİCESTER CİTY MANCHESTER UNİTED MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

16 Ekim 2021 Cumartesi günü King Power Stadı’nda oynanacak karşılaşma yerel saatle 17:00’de başlayacak. S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak olan maç, tüm dünyadan izleyiciler tarafından izlenebilecek.