LOL TİCKET ATMA NEDİR? LOL TİCKET ATMA NASIL ATILIR?

Oyunun kendi raporlama sistemi yeterli olmadığında yardım almanın yollarından biri, diğer oyunculara bilet atmak veya oyunda daha sık bilindiği gibi “ticket atma” dır. LoL Destek personeli ticketinizi alır almaz, sorununuzu çözmek için çalışmaya başlayacaklar. Biletin belirtilen amacı oyun içindeki veya dışındaki sorunları çözmek olsa bile, isteklerinizi, isteklerinizi veya önerilerinizi iletmek için ticket atarak kullanabilirsiniz. LoL bilet atma, oyunda ortaya çıkan belirli teknik sorunları gidermek için de kullanılabilir.

Ticket Atmak Ne İşe Yarar?

Ticket atmak, League of Legends’ın geliştiricisi Riot ve oyun üzerinde çalışan profesyonel çözüm ekipleri ile iletişime geçmenin en hızlı ve kolay yoludur. Hesabınız çalındıysa, hesap giriş bilgilerinizi unuttuysanız, oyunda hatalar veya aksaklıklar varsa veya herhangi bir şampiyonun veya öğenin özelliklerinde bir sorun olduğunu düşünüyorsanız LoL ticket atma kullanılabilir.

Riot Destek Ekibine Ticket Atmak

Eğer çözemediğiniz bir sorunla karşılatığınızda, https://support.riotgames.com/hc/tr bağlantısına tıklayarak Riot Games’in siz değerli oyunculara destek verme amacıyla kurmuş olduğu siteden çözüm bulabilirsiniz. Hangi oyundan destek alma işlemi seçeneğini LOL olarak seçiniz.

Riot Destek Ekibine Ticket Atmak

Bilet Gönder seçeneğine tıkladıktan sonra açılan pencerede yardım alacağın konuyu seçip, League of Legends hesabınızla oturum açtıktan sonra sorununuzu anlaşılır bir dille yazıya dökebilir, dilerseniz sorununuzla alakalı ekran görüntüsü gibi kanıtlar sunabilirsiniz.

LoL Ticket Atma İşleminden Sonra Sabırla Bekleyin

Şimdi yapmanız gereken tek şey arkanıza yaslanıp bir cevap beklemek. Sorununuza bir yanıt alabilmek için, yanıt gelmeden önce yeni bir bilet gönderseniz çözüm talebiniz gecikmeye uğrayabilir. Lütfen bunu unutma. LoL ticket atma, hesabınıza erişimi yeniden kazanmak, para çekme durumunuzu kontrol etmek veya mağaza ödemelerinizle ilgili sorunları çözmek için kullanılan bir tekniktir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir