Pokemon Go iPhone 6’da Neden Çalışmıyor?

Bildiğiniz gibi Pokemon Go, çocukluğumuzun Süper çizgi filmidir. Pokemon Go, animasyon serisinin mobil uyarlamasıyla birlikte piyasaya sürülen bir akıllı telefon oyunudur. Benim gibi bir Pokemon fanatiğiyseniz, muhtemelen oyunun şu anki popülerliğinin farkındasınızdır.

Oyunun kendisi hem çocuklar hem de yetişkinler arasında büyük bir popülariteye sahiptir. Peki, Pokemon Go neden iPhone 6 ile uyumlu değil? Kısa cevap, Apple’ın en yeni cihazının henüz piyasaya sürülmemiş olmasıdır. Bir dakika içinde iPhone’un önceki sürümünün neden düzgün çalışmadığını ele alacağız, ancak önce orijinal iPhone’da neden çalışmadığına bakalım.

iPhone 6 Pokemon Go Oyunu Açılmıyor?

Bir akıllı telefondaki uygulamaları kullanmak için gadget’ın Haziran 2021’den önce oluşturulmuş olması gerekir. Ancak sorun, çoğu akıllı telefon işletim sisteminin yazılım gereksinimleriyle ilgilidir. Android gibi bazıları daha mobil uyumluyken, diğer işlevler yalnızca belirli cihazlarda kullanılabilir. iPhone 6 gibi akıllı telefonlar, iOS cihazı işletim sisteminin doğru şekilde çalışmasını gerektirdiğinden bunun iyi bir örneğidir.

Pokemon Go Oyunu Açılmıyor
Pokemon Go Oyunu Açılmıyor

iPhone şu anda mevcut en popüler akıllı telefon aygıtlarından biridir. Sofistike bir iş aracından basit bir eğlence aracına kadar çeşitli amaçlar için kullanılabilir. Sonuç olarak, pek çok geliştiricinin bir iPhone uygulaması yapmak istemesi beklenmedik bir durum değil. Ancak daha önce de belirtildiği gibi, yalnızca önceki akıllı telefon modeliyle uyumlu uygulamalar iPhone’da Pokemon Go’yu düzgün şekilde başlatabilecek. Bunun nedeni, cihazın iPhone için oluşturulduğunda oyunu çalıştırmak için kullanılandan farklı bir yazılım ağı kullanmasıdır.

Pokemon Go iPhone 6 Oyundan Atma Sorunu?

Pokemon Go, çeşitli nedenlerle iPhone ile uyumlu değildir. Başlangıç ​​olarak, iPhone büyük grafikleri barındıracak yeterli depolama alanına sahip değil. iPhone için görselleri optimize etmek mümkün olsa da geliştiriciden daha fazla kaynağa ihtiyaç duyabilir. Sonuç olarak, büyük bir geliştiricinin bunu yapması olası değildir ve Pokemon Go’ya iPhone’da erişilemez.

Pokemon Go iPhone 6 Sorunu

Apple’ın Nintendo ile olan sözleşmesi, Pokemon Go’nun iPhone veya başka herhangi bir akıllı telefon için erişilebilir olmamasının bir başka nedenidir. Anlaşmaya göre, Nintendo, iPhone müşterilerinin Nintendo mobil uygulamasına erişmesini sağlamak için iPhone’a en az 60 günlük süregelen münhasırlık verecek. Bildiğiniz gibi, Apple Inc. hatırı sayılır sayıda akıllı telefon üretmektedir. Samsung ve HTC gibi diğer işletmelerin yardımıyla. Bu cihazlar, iPhone ve Android dahil olmak üzere bir dizi işletim sistemiyle uyumludur.

iPhone 6 Pokemon Go Sinyal Sorunu

Pokemon Go’nun çıkmasını bekliyorsanız oturma odanızda veya evinizin herhangi bir yerinde oynayabilirsiniz ancak seyahat ederken de oynayabileceğinizi bilmelisiniz. Oyun akıllı telefonunuzdaki iTunes uygulaması üzerinden indirilebildiği için dünyanın neresinde olursanız olun oynayabilirsiniz. Şimdi tek yapmanız gereken ücretsiz bir iPhone sağlayıcısı seçip hizmetlerine katılmak ve iPhone’unuzda Pokemon Go oynayabileceksiniz. Bunun sonucunda başka bir akıllı telefon gadget’ı satın almanız gerekmeyeceği için çok paradan tasarruf edeceksiniz.

Pokemon Go İndir

Pokemon Go apk oyununu yine de indirmek istiyor iseniz Apk İndir bağlantısına tıklayarak indirebilrisiniz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir