Privacy Checks İnstagram uyarısı nedir, ne demek? 2023 Instagram Privacy Checks gizlilik politikası

Instagram uygulamasına yeni gelen güncelleme ile gelen özelliklerden biri olan yeni getirdiği özelliklerden birisi olan 2023 Privacy Checks İnstagram uyarısı kullanıcılarının bu uyarı ile ilgili gizlilik politikası arayışı haline giridiler. Peki Privacy InstagramChecks uyarısı nedir, ne demek? İşte Instagram’a gelen yeni özellik ile gelen bu hata ile ilgili öne çıkan bilgileri sizler için araştırdık.

Privacy Checks İnstagram uyarısı

Milyonlarca kullanıcısı olan sosyal medya platformu uygulamalarından biri olan Instagram, 2023 yılının ortalarında bazı kullanıcılarına Privacy Checks gizlilik politikasını uyarısı gönderdi. Uygulamaya gelen yeni özellikler arasında olan Privacy Checks’in güvenilirliği bazı kullanıcılarca araştırılmaya devam ediyor. Instagram Privacy Checks uyarısının ne anlama geldiğini öğrenmek isteyen kullanıcılar karşılarına gelen bu hata mesajını yoğun bir şekilde araştırmaya devam ediyor.

Instagram Privacy Checks uyarısı nedir, ne demek?

Instagram Privacy Checks uyarısı nedir
Instagram Privacy Checks uyarısı nedir

Şubat 2023 ayında Google Play Store üzerinden en çok indirilen uygulama olmayı başaran Instagram’ın son zamanlarda bazı kullanıcıların karşısına çıkardığı Instagram Privacy Checks, güvenlik sebebiyle milyonlarca Instagram kullanıcısı tarafından tartışma konusu olmaya devam ediyor. Instagram’ın son zamanlarda uygulama içinde yaşanan sorunlarla ilgili bildirilen raporlarla ilgilenmediği haberleri büyük tartışma konusu olmuştu. Güvenilirliği tartışılan Instagram Privacy Checks, bazı kullanıcılara göre hata olarak görülüyor.

Instagram ekibinin Instagram Privacy Checks hakkında detaylı bir açıklama yapması bekleniyor. Konu hakkında yeni bir gelişme yaşanması durumunda tüm detayları ayrıntılı olarak haberimizde bulabilirsiniz.

Privacy Checks İnstagram Hatası Çözümü

Privacy Checks İnstagram Hatası ile ilgili şikayetlerinizi Instagram’ın destek ekibine ulaştırmanın en iyi yollarından biri, onlara tweet atmak veya şikayetinizi DM’lerine göndermektir.

Uygulamanın bir telefon numarası ve destek e-posta adresi var, ancak gerçek bir müşteri destek yöneticisiyle iletişim kurmanız pek mümkün değil.

İnstagram destek için Doğrudan telefon numarası ve e-posta  sırasıyla (650) 543-4800 ve  [email protected]’dur  , ancak kullanıcılar   bu kanallardan insan yanıtı alamazlar.

Instagram’ın bir milyardan fazla aktif kullanıcısı olduğu göz önüne alındığında, müşteri şikayetleriyle ilgilenmek için bir insan ordusu gerekir, bu yüzden bu özellik otomatikleştirilmiştir.

Yardım almanın başka bir yolu, çoğu sorunun yanıtını içerdiğinden, telefon uygulaması veya masaüstü web sitesi aracılığıyla platformun Yardım Merkezi’ni ziyaret etmektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir