PUB Mobile’da karakterinizi gizleme yolu nedir? Nasıl Yaplır?

PUBG Mobile Karakter Gizleme

PUBG Mobile’da karakterinizi gizlemenin en iyi yolu nedir? Çeşitli oyun platformları ile hesaplarını gizlemek isteyen kullanıcılara yöneliktir. Bu kılavuzda özetlenen talimatları izleyerek karakterinizi diğer oyunculara göstermekten kaçınabilirsiniz. PUBG Mobile oyununda karakterinizi donatma şekliniz, muhtemelen çok iyi bildiğiniz gibi oyundaki beceriniz kadar önemlidir. Rakipleriniz ve arkadaşlarınız sizinle ilk tanıştığında, ilk izlenimleri sizin oynama kabiliyetiniz değil, karakterinizin nasıl göründüğüdür. Mevcut durumundan memnun olmayan veya herhangi bir nedenle karakterlerini göstermek istemeyen oyuncuları barındırmak için yeni bir işlev getirildi. PUBG Mobile’da Karakter Gizleme, aşağıda gösterildiği gibi kısa sürede gerçekleştirilebilir.

Bu yazımızı da okuyun: Life Simulator 3 Apk

PUBG Mobile Karakter Gizleme

PUBG Mobile’daki karakter gizleme işlevi, herhangi bir oyuncunun kullanabileceği ortak bir özelliktir. Hesabınız herkese kapalı olabilir veya yalnızca kendi başınıza yapacağınız birkaç basit adımla arkadaşlarınızla sınırlı olabilir. Diğer oyuncular karakterinizi bu şekilde göremez ve karakter gizleme özelliği etkinleştirilir. 1.6 Sürümünün bir parçası olarak tüm oyuncular tarafından erişilebilir hale getirildikten sonra, bu özellik beta aşamasına katılanlara sunuldu. İşte bu karakter gizleme tekniklerini nasıl eyleme geçireceğinize dair detaylar.

PUBG Karakter Gizleme Nasıl Yapılır?

PUBG Karakter Gizleme Nasıl Yapılır?

PUB Karakterini gizlemek için lütfen aşağıda belirtilen talimatları izleyin. Bunun sonucunda karakterinizin gizlenmesi başarılı olacaktır. Aşamalardan herhangi birinin kaçırılması veya yanlış yapılması durumunda işlevin kullanılması mümkün değildir.

  • PUBG Mobile Ayarlara gelin,
  • Genel kısmına gelin
  • Herkesin sonuçları görmesine izin ver seçeneğini kapalı hale getirin,
  • Giysi gösterme seçeneğini kapalı hale getirin.