PUBG Facebook Bağlantısı Kaldırma işlemi (2024)

PUBG Facebook bağlantısını nasıl kaldırma yöntemini bilmeyen oyunculara adım adım gösteren bir rehber hazırladık. Bu şekilde, Facebook bağlantılarını PUBG Mobile hesaplarınızdan zahmetsizce silebilirsiniz. Günümüzün en popüler mobil hayatta kalma oyunu aynı zamanda piyasadaki en karmaşık oyunlardan biridir. Çevrimiçi bir yarışma sistemi içeren oyunu oynamak için önce indirmeniz ve ardından bir hesap oluşturmanız gerekir.

PUBG Mobil Hesabının Facebook Bağlantısı Nasıl Kaldırılır
PUBG Mobil Hesabının Facebook Bağlantısı Nasıl Kaldırılır

Birçok kişi hesap açma işlemlerini zor ve karışık bulduğundan, oyun yaratıcıları bu işlemleri mümkün olduğunca basitleştirmeye çalışıyor. Oyuncular, milyonlarca abonesi olan en eski sosyal medya ağlarından biri olan Facebook’taki PUB Mobil oyununa kaydolma seçeneğini kullandı. Kayıt olduktan sonra yeni bir hesap açmak için bilgi girmek ve onaylamak yerine, mevcut Facebook hesabınızla kayıt olabilir ve giriş yapabilirsiniz. Aynı anda, Facebook arkadaşlarınız da bu oyunu oynuyorsa, oyunda onlarla kolayca tanışabilirsiniz.

Ancak, Facebook’un popülaritesi zamanla azaldığından, PUB Mobil kullanıcıları bu yöntemlerle giriş yapmamayı tercih ediyor. Ancak, hesabınızı bağladıktan ve ilk kayıt olduğunuzda bu seçeneği belirledikten sonra, hesabınızın bağlantısını kaldıramayacağınız düşünülür. Bu yazıda, PUBG Mobile Facebook bağlantısının kaldırma işlemini nasıl yapılacağını göstereceğiz.

PUBG Mobile Facebook Bağlantısı Kaldırma

Facebook bağlantısını PUB Mobile hesabınızdan devre dışı bırakmak için aşağıda listelenen iki seçenekten birini kullanabilirsiniz. Her iki yöntem de Facebook hesabınızın hesabınızla bağlantısını kesecektir. Ancak, hesabınıza benzersiz bir oturum açma yöntemi sağladığınızdan emin olun.

Facebook hesaplarını hesaplarına bağladıkları için birçok PUBG Mobile oyuncusu arkadaşlarından kurtulamıyor ve Facebook hesaplarını oyun hesaplarından ayırmak istiyorlar. Facebook bağlantısını PUBG hesabınızdan herhangi bir nedenle kaldırmak istiyorsanız, aşağıda belirtilen adımları izleyin. 2022 yılı boyunca konuyla ilgili makaleler sunmaya devam edeceğiz. Konuyla ilgili herhangi bir sorunuz varsa, bunları yorum olarak gönderebilirsiniz.

PUBG Mobile Bağlantısını Facebook Üzerinden Kaldırma Yöntemi:

Facebook bağlantısını PUBG Mobil oyunundan kaldırma prosedürü aşağıda özetlenmiştir. Farklı bir hata görürseniz, lütfen bize bildirin.

  1. Oturum açtıktan sonra “Ayarlar” bölümüne gidin,
  2. Ayarların arasında bulunan “Uygulamalar ve Web Siteleri” seçeneğine tıklayın,
  3. PUBG Mobile oyununu bulun ve “Kaldır” deyin.

Yukarıda özetlenen kolay prosedürlerle, Facebook bağlantısını PUBG Mobile’dan silebilirsiniz.

PUBG Mobile Facebook Bağlantı Sorunu

PUB Mobile için Facebook Bağlantısı Sorun genellikle sosyal ağ programındaki sunucu sorunlarından kaynaklanır. Öncelikle, Facebook hesabınızın herhangi bir sorun yaşamadığını iki kez kontrol edin. Hesabınız askıya alınırsa veya sonlandırılırsa PUBG Mobile oyununa giriş yapamazsınız. Bunun için resmi Facebook web sitesine veya uygulamasına giriş yapmayı deneyin. Herhangi bir sorun yoksa, lütfen PUBG Mobile oyununun sunucu durumunu kontrol edin. Her iki platformda da bir sorun yoksa, bir süre geçtikten sonra tekrar oturum açmayı deneyin. PUBG Mobile veya Facebook uygulamasının sunucularıyla ilgili sorunlar nedeniyle oyun oturumlarında zorluklar yaşanabilir.

PUBG Mobile Facebook Hesabı Bağlantısı Değiştirme

PUB Mobile Facebook hesabınızı değiştirmek için aşağıdaki prosedürleri uygulamanız gerekir. Önce Facebook bağlantısını PUBG Mobile hesabınızdan kaldırın ve ardından yeni Facebook hesabınızı oyun hesabınıza bağlayın.

Öncelikle adımları uygulayın:

  1. Yukarıdaki bağlantıya tıklayınız.
  2. Oturum açtıktan sonra “Ayarlar” bölümüne gidin,
  3. Ayarların arasında bulunan “Uygulamalar ve Web Siteleri” seçeneğine tıklayın,
  4. PUBG Mobile oyununu bulun ve “Kaldır” deyin.

Daha sonra bu adımları uygulayın:

  1. PUBG Mobile oyununa giriş yapın,
  2. Oyun içerisinden Ayarlar ve daha sonra Genel kısmına gelin.
  3. Bağlı yazan yerde Facebook logosuna tıklayın ve “Çıkış yap” deyin.
  4. Tekrar bu alandan Facebook hesabını bağlayabilirsiniz. (Yeni hesabınıza giriş yapın)

Kapatılan Facebook Hesabına Bağlı PUBG Mobile Hesabı Nasıl Kullanılır?

Kapatılan bir Facebook hesabına bağlı bir PUG Mobil hesabınız varsa, yeniden etkinleştirmek için birkaç seçenek vardır. Öncelikle PUBG Mobile hesabınıza bağlı ayrı bir sosyal medya hesabınız varsa, bu hesabı oturum açmak için kullanabilirsiniz. Ayrıca PUBG Mobile oyunundaki kullanıcı bilgilerinizi kapalı Facebook hesabınızın e-posta adresiyle değiştirmeyi deneyin. Yeni bir e-posta adresine yönlendirerek, sorunsuz bir şekilde oturum açabilir.