PUBG Mobile 1.6.0 Sekmeme Config Nasıl İndirilir?

PUBG Mobile 1.6.0 Sekmeme Config dosyalarını arıyorsanız, işlemi burada adım adım inceleyeceğiz. Size yeni en son sürüm dosyalarıyla çalışan bir sekme veren hile dosyalarını kullanmak yerine, bunun yerine belirli dosyalardaki ayarları düzenlemelisiniz. Bu makalenin sonunda çok sayıda yararlı bilgi bulacaksınız. Popüler hayatta kalma oyunu, yüksek puanlar elde etmek için mükemmel gizlenme veya mükemmel avlanma becerileri gerektirir.

Oyunda saklanılsa bile, kaçınılmaz olarak bir çatışma içinde olacaksınız. Silahın geri tepme özelliğinden dolayı bu durumlarda düşmana nişan almanız zor. PUBG Mobile 1.6.0’da attığınız her atış, eklenen sekmeme dosyaları sayesinde isabetli atışlar yapacasınız. İncelememizin sonuçları aşağıda incelemeniz için sunulmuştur. Buradayken, konu ile ilgili olabilecek her türlü soruyu yorum bölümüne bırakarak sormaktan çekinmeyin.

PUBG Mobile 1.6 Sekmeme Config
PUBG Mobile 1.6 Sekmeme Config

PUBG Mobile 1.6.0 Sekmeme Config

PUBG Mobile 1.6.0 sürümüne ulaştı. Oyunda bir maça girdiğinizde Sekmem Config ayarları doğrudan düşmana ateş etmenize izin verecek. Kötü niyetli olanları hariç tutarken oyunun ayarlarını optimize eden dosyaları seçin. Bir maçta bir silahı nişan alıp ateşlerken nişanınızı silahın sekmesinden korumak için Sekmeme Config kullanın.

Silahların her atışı, saldırma hissini geliştirmek için gerçekçi bir geri tepme üretir. Sonuç olarak, silah geri teptiğinde, oyuncular yeteneklerini yeniden nişan almak ve hedefe doğru bir şekilde yeniden ateş etmek için kullanmalıdır. Ancak oyun içi ayarları yani sekme ayarlarını değiştirerek silahın geri tepmesini azaltabilirsiniz. Profesyonel oyuncular tarafından da kullanılan bu ayarlar sayfanın devamında bulunabilir.

PUBG Mobile Sekmeme Config İndir

PUBG Mobil Sekme Yapılandırmasının 1.6.0 sürümü, 2021’de güncellenen son sürüm olduğu için oyuncuların aradığı konulardan bir tanesi. Önceki sürümlerle oluşturulan paylaşılan dosyaları açamayacaksınız. Oyunda düşmanları öldürmek için hedefe nişan almalı ve ateş etmelisiniz. Silahınızdan atılan her mermi sekecektir. Silah geri tepmeden kurtulduktan sonra nişanınızı rakibinize döndürmeli ve bir sonraki mermiyi ateşlemelisiniz.
Bir düşmanı hedef alıp ona ateş ederek, hissettiğiniz geri tepme miktarını azaltabilirsiniz. İşte PUBG Mobile 1.6.0 Sekmeme Config dosyası. Düşmana her ateş ettiğinizde, keskin nişancının kayması engellenecek ve düşmana tam bir vuruş daha rahat bir şekilde inebileceksiniz.
Daha sonra PUBG Mobile oyununda silahlarınızın sekmeli olmaması için bu dosyalar hazırlanacaktır. Oyun dosyalarını ayrıştırdıktan sonra bu dosyalardaki ayarlar yeniden düzenlenir. Daha sonra oyuncuların değiştiremeyeceği bu ayarlar değiştirilerek silahların geri tepme oranları yüzde sıfıra düşürülebilir. PUBG Mobile Sekmeme Config’i kullandığınızda, bu bir aldatmaca olarak görülmez. Başka bir deyişle, yalnızca çevrimiçi etkinliğinize göre belirlenemez ve cezalandırılamazsınız. Ancak, diğer oyuncular sizinle ilgili endişelerini dile getirirse, yasaklanma şansınız artar. Gelişmeler oldukça sizi güncel tutacağız.