PUBG Mobile 1.6 APK İndir -Yeni Güncelleme (Son Sürüm) 2021

2021 yılında oyunun son hali olarak PUBG Mobile Serüven APK İndir yükleyebileceksiniz. En güncel sürüm 1.6 bilgilerini burada bulabilirsiniz. Yakın zamanda yapılan bir güncellemeden sonra PUBG Mobile Serüven yeniden adlandırıldı. Büyük güncellemeler sonucunda oyunun gerçek adının yanına güncellemeyle ilgili bir isim eklendi. Android işletim sistemli mobil akıllı cihazların uygulama mağazasından oyun indirememesi veya sorun yaşaması durumunda kullanıcılar yardım için APK dosyalarına başvurabilir.

 

Ayrıca oyunun güncellemeleri, oyuna yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Bu hafta PUBG Mobile, oyundaki tüm hileleri kaldıracağını söyledi. Gelecekteki yükseltmeler yalnızca hile yapanları cezalandırmakla kalmayacak. Hileler oyunda kullanılamayacak hale gelecek. Milyonlarca oyuncu ise geç de olsa bu aşamayı sabırsızlıkla bekliyordu. Hileler bir an önce oyundan kaldırılmalı eşit rekabet ortamında heyecan dolu oyunlar olması dileğiyle.

PUBG Mobil Serüven APK’sını resmi web sitesinden edinebilirsiniz. Özellikle emülatör kullanarak PC’de oyunu oynayanlar bu dosyaları arıyor. PUBG Mobil Serüven APK İndir ile ilgili her bilgi ekibimiz tarafından kapsamlı bir şekilde araştırılmıştır. Şu andan itibaren 2021’in sonuna kadar tüm güncellemelere ve en yeni sürüm dosyalarına erişebileceksiniz. PUBG Mobil Serüven APK her güncellendiğinde, aktif olarak PUBG Mobil Serüven APK İndirme bağlantılarını aramanız gerekmeyecek. Aşağıda, araştırmamızın özelliklerini özetledik.

PUBG Mobile 1.6 APK İndir

Çok sayıda oyuncu, PUBG Mobile 1.6 APK İndir güncel sürümünü akıllı telefonlarına yüklemekle ilgileniyor. Android tabanlı akıllı telefon ve tablet kullanıcıları bu dosyaları çok arıyor. Çok sayıda Android kullanıcısı, cihazlarında Android sürümlerinin destelememesi sebebiyle popüler hayatta kalma oyununu oynayamıyor. Ayrıca, uygulama mağazaları birçok insan için birçok soruna neden oluyor. PUBG Mobile 1.6 APK’yi indirin, bu son derece popüler oyunu oynama heyecanını kaçırmayın derim.

PUBG Mobile 1.6 APK İndir
PUBG Mobile 1.6 APK İndir

Android akıllı telefonunuz veya tabletiniz için PUBG Mobil Serüven APK dosyasını arıyorsanız doğru yere geldiniz. 1.6 güncellemesi ile PUBG Mobile Adventure olan oyunun adı da PUBG Mobile Serüven olarak değiştirildi. Emülatör kullanan oyuncular ve uygulama mağazasında sorun yaşayanlar. Cihazlarında PUBG Mobile Serüven APK 2021’i ararken, oyunun en güncel sürümünü cihazlarına yüklemeye çalışıyorlar.

Henüz bu oyunu oynamadı iseniz, bugün PUBG Mobile Serüven APK‘sini indirin. Mobil cihazlarda oynanan en heyecan verici ücretsiz çok oyunculu aksiyon oyunu PUBG MOBILE’da her şey var. Oyuna katılın, kulaklıklarınızı takın ve savaşın. 100 oyunculu geleneksel bir dövüş, bir silah modu ve hızlı 4v4 takım ölüm maçı, hayatta kalmanız gereken senaryolardan sadece birkaçı. Başarının anahtarının hayatta kalmak olduğunu biliyor ve çocuğu şanslı olanlardan.

PUBG Mobile Serüven APK, mobil cihazınızda oynamanıza izin veren bir oyundur. Bu ücretsiz mobil oyunu oluşturmak için Unreal Engine 4 kullanıldı. Mobilde konsol kalitesi. HD grafikler ve 3D sesler nefes kesici. Özelleştirilebilir mobil kontroller, eğitim modları ve sesli sohbet de mevcuttur. Mobilde mükemmel kontrol, gerçekçi balistik ve silah kontrolleri elde edeceksiniz.

PUBG Mobil Serüven APK’sındaki DETAYLI SAVAŞ HARİTALARI – Çeşitli savaş alanları, gündüz ve gece döngüleri ve rastgele hava koşulları ile Erangel, Miramar, Vikendi ve Sanhok’taki büyük, iyi düşünülmüş haritalar, her zamankinden daha gerçekçi bir deneyim sunuyor. Şehir sokaklarından buzlu tundra ve yoğun ormanlara kadar her savaş alanında ustalaşın ve kazanmak için strateji oluşturun.

PUBG Mobile 1.6 APK İndir

İlginizi çeken ve yazımızda ele almak istediğiniz konuları aşağıya yorum olarak bırakabilirsiniz. Aynı zamanda aklınıza takılan herhangi bir soru için aşağıya yorum bırakabilirsiniz. PUBG Mobile APK 1.6 İndir konusu sürekli güncellenecektir.

PUBG Mobile 1.6 Ateşleme Güncellemesi

PUBG Mobile 1.6 APK İndir araştırmalarını aramadan önce güncelleme ile oyuna neler geleceğini bir düşünün. Bu sürüm hakkında, size sunulan yeni özelliklerden bahsedeceğiz. Bu, tüm oyundaki en popüler güncellemedir.  PUBG Mobile 1.6 Ateşleme ile oyuna katılarak Royale Pass’ın 15. sezonunu getirdi.

Ateşleme Görevi Konusu

Mevcut yerleşim alanlarının yeniden geliştirilmesi
Yeni yollar ve yapılar kullanan DynaHex, Erangel’in altı ana bölgesini savunma, ulaşım, lojistik ve en son bilimsel araştırma alanlarına dönüştürdü.

Yeni Oyun Mekanikleri

– Dinamik Unsurlar
– Hava Taşıyıcısı

Son yıllarda buna benzer birçok olay yaşandı. Dolandırıcılık yöntemi onlarca farklı şekilde anlatılmıştır. PUBG Mobile Serüven oyununu Google Play üzerinden indiremeyenler için APK İndirme sitelerinden dosyaları indirmeye çalışıyorlar. Yabancı kaynakların devreye girdiği yer de bu süreçte. Aradıkları dosyalarda kötü amaçlı yazılımlar içeren sözde PUBG Mobil Serüven APK’sını gömüyorlar. Banka hesap bilgileriniz de dahil olmak üzere tüm kişisel bilgileriniz bu kötü amaçlı programlar tarafından çalınacaktır. Lütfen bu konuda dikkatli olmanız gerekmektedir.