PUBG Mobile 1.6 Sekmeme Config İndir (2024)

2024 yılında PUBG Mobile 1.6 Sekmeme Config İndir ile bu dosyaları kolayca APK ve iOS cihazlarınıza yükleyebilirsiniz. Bu ayar dosyaları, hile yapmadan veya yasa dışı bir şey yapmadan daha iyi atış yapmanıza yardımcı olacaktır. Kötü amaçlı dosyaları paylaşmıyoruz veya önermiyoruz. Yabancı kaynaklar, oyunun 1.6 sürümünde kullanım ayarlarını içeren tabme yapılandırma dosyasını sunar. İçeriğimiz, oyun dosyalarının en son sürümleriyle ilgili olarak oyuncuların ne istediği ve ihtiyaç duyduğuna odaklanmaya devam edecek.

Mobil oyun platformu büyüdükçe, insanların bugün maruz kaldığı dolandırıcılık türleri de arttı. Hırsızlar, bir kurbana yaklaşıp cüzdanını çalmak yerine artık bunu uzaktan da yapabiliyor. Her zaman yanımızda taşıdığımız kredi kartları ve banka kartları telefonlarımızda saklanır. Bu teknikle, diğer ülkelerden bilgisayar korsanları kişisel bilgilerinizi deşifre edebilir ve dolandırıcılık yapmak için kullanabilir. PUBG Mobile 1.6 oyuncuları APK veya IOS formatında sekmeme Config dosyalarının indirilmesi, ateşleme sürümünde harici kaynaklardan uzak durmanızı gerektirir.

PUBG Mobile 1.6 Sekmeme Config
PUBG Mobile 1.6 Sekmeme Config İndir

Bu dosyalar ilk bakışta hile gibi görünmese de kullanılması kesinlikle yasaktır. Bu durumda amacımız oyuncularla illegal dosyaları paylaşmak değil, onların bu tür dosyalara erişimini engellemektir. Oyunculara ulaşabilmek için yayınladığımız başlıkları özenle seçiyoruz. PUBG Mobile 1.6 Sekmeme Config İndir hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler bu sayfadaki içeriği kullanarak bunu yapabilirler

PUBG Mobile Sekmeme Config İndir

Sürüm 1.6 dosyaları, 2021’de güncellenecek son sürüm olduğu için PUBG Mobil Sekme Yapılandırma aramasında oyuncular tarafından aranır. Önceki sürümlerle oluşturulan paylaşılan dosyaları açamayacaksınız. Oyunda düşmanları öldürmek için hedefe nişan almalı ve ateş etmelisiniz. Silahınızdan atılan her mermi sekecektir. Silah geri tepmeden kurtulduktan sonra nişanınızı rakibinize döndürmeli ve bir sonraki mermiyi ateşlemelisiniz.
Bir düşmana ateş ederken, ayarlar menüsünün PUBG Mobile bölümünün altında bulunan bu dosya tarafından geri tepme oranı azaltılır. Düşmana her ateş ettiğinizde, keskin nişancının kayması engellenecek ve düşmana tam bir vuruş daha rahat bir şekilde inebileceksiniz.
PUBG Mobile’da silahlarınızın sekmesini engelleyen bu dosyalar daha sonra hazırlanacak. Oyun dosyalarını ayrıştırdıktan sonra bu dosyalardaki ayarlar yeniden düzenlenir. Daha sonra oyuncuların değiştiremeyeceği bu ayarlar değiştirilerek silahların geri tepme oranları yüzde sıfıra düşürülebilir. PUBG Mobile Sekmeme Config kullandığınızda, bu bir aldatmaca olarak görülmez. Başka bir deyişle, yalnızca çevrimiçi etkinliğinize göre belirlenemez ve cezalandırılamazsınız. Ancak, diğer oyuncular sizinle ilgili endişelerini dile getirirse, yasaklanma şansınız artar. Daha fazla bilgi mevcut olduğunda sizi güncel tutacağız.

PUBG Mobile 1.6 Sekmeme Config İndir

Ülke dışından gelen içeriğin Amerika Birleşik Devletleri’ndeki popüler konularda olma eğiliminde olduğunu fark ettik. PUBG Mobile’da milyonlarca oyuncu var, bu nedenle 1.6 sürümü için sekmem config dosyalarının indirme bağlantısının aranması bekleniyor. Sonuç olarak, diğer ülkelerden kişiler bu belgeleri kimlik hırsızlığı yapmak için kullanmaya başladılar. Artık cebinizden para çalmanın ne kadar zor olduğunun farkında olanlar bunu uzaktan yapmaya çalışıyorlar. Fortnite için Oyun İçi sememe Config: Battle Royale Çeşitli sosyal medya sitelerinden video ve resim kaydetmenin cazibesi bir tuzaktır. Birincil amaçları, daha sonra sizi dolandırabilmeleri için belirli bir hilenin işe yaradığına sizi inandırmaktır.

PUBG Mobile Sekmeme Config APK İndir (1.6)

PUBG Mobile 1.6 Sekmeme Config İndirmek ve Kullanmak Yasak mı?

PUBG Mobile’da sekme yapılandırmasını kullanmaya gelince, en sık sorulan soru “İzin veriliyor mu?” Sorusuna cevap aradık. Şimdilik, bu dosyaların web’de bulunabilen en yaygın sürümleri 1.5 ve 1.6’dır. Yabancı kaynaklardan ülkemizde dolaşmaya başlayan ve sosyal medyada sıkça reklamı yapılan bu dosyaların kullanılması yasaktır. Bu yüzden size herhangi bir PUBG Mobile 1.6 Sekmeme Config ile ilgili İndirme bağlantısı vermiyoruz. Amacımız, bu yasadışı dosyaları arayan ve indirmeyi planlayan oyunculara ulaşmak ve bunların hepsinin bir oyun olduğunu göstermektir.

Oyuncularınızı güvende tutmak için bu önemli konuları incelemeye devam edeceğiz. Aynı şekilde, konuyla ilgili herhangi bir sorunuz varsa, bunları da göndermekten çekinmeyin. Ayrıca, gelecekteki oyun güncellemelerinin bir sonucu olarak sekme yapılandırma dosyalarında herhangi bir değişiklik olursa sizi hemen bilgilendireceğiz.

PUBG Mobile Sekmeme Config APK İndir (1.6)

PUBG Mobile sekme yapılandırma dosyaları arıyorsanız, bunları APK olarak indirebilir ve Emulator ile hem Android telefonlarda hem de PC cihazlarında kullanabilirsiniz. Bu düzenlenmiş dosyaları bulmak iPhone ve IOS kullanıcıları için gerçek bir meydan okumadır. Çünkü işletim sistemi bu şekilde düzenlenmiş dosyaları desteklememektedir. PUBG Mobile 1.6 Sekmeme Config APK İndir bunun farkında olan oyuncular daha sık telefon görüşmeleri yapmaya başladı. Apple’ın mobil işletim sistemi iPhone kullanıcıları, özelleştirilmiş ayarlar içeren ek dosyalar alacak. Ancak bu dosyalar hala Android kullanıcıları tarafından kullanılanlar kadar etkili değil.