PUBG Mobile Güncelleme İşlemi Nasıl Yapılır? 2024

PUBG Mobile Güncelleme Nasıl Yapılır 2021
PUBG Mobile Güncelleme Nasıl Yapılır 2024

PUBG Mobile’ı güncelleme işlemi nasıl yapılır? Pubg Mobile oyunu ile ilgilenenler için 1.6 güncellemesinin nasıl kurulacağını açıklıyoruz. Android ve iOS telefon kullanıcıları bu sayede telefonlarında oyunu kolaylıkla en son sürüme güncelleyebilecekler. Tüm dünyada oynanan Tencent Games’in en popüler mobil hayatta kalma oyunu gelişmeye devam ediyor. Oyun, her ay veya iki ayda bir yayınladığı büyük güncellemeler sayesinde düzenli olarak kendini yenilemeyi başarıyor.

Yeni sezon güncellemesi ile, yeni kostümler, silahlar, görevler ve oyun modlarına ek olarak bu güncellemeleri içeriyor. Oyunu uygulama mağazalarından indiren birçok kullanıcı, herhangi bir güncelleme yapılmadığını fark edince nasıl bir yol izleyeceklerini şaşırıyor. PUBG Mobile’ı mümkün olan en basit şekilde nasıl güncellenir? sorusunun cevabını verdik.

PUBG Mobile Güncelleme Nasıl Yapılır?

Pubg Mobile oyunu, uygulama mağazalarından indirilebilen bir aksiyon oyunudur. Aksiyon türünde olmasına rağmen, muhtemelen zaten bildiğiniz gibi hayatta kalma temalı bir oyundur. Yaklaşan güncellemeler de çok önemlidir ve eski dosyalarla güncelleme yapmadan oyun oynamak imkansızdır. Bu güncelleme, işletim sistemi olarak Android veya IOS olan bir PC veya mobil cihaz kullanan oyuncular için mevcuttur. İşlem aşağıda açıklanmıştır. PUBG Mobile Güncelleme Nasıl Yapılır?Size verdiğimiz PUBG Mobile’ı güncellemek için şu basit adımları izleyin: Sorunuzun cevabı işinize yaramadıysa sizden haber almak isteriz. Daha fazla bilgi ve güncel cevaplar için lütfen bizi izlemeye devam edin.

  1. Uygulama Mağazası

PUBG Mobile resmi bir oyun olduğu için uygulama mağazaları aracılığıyla manuel olarak güncellemek mümkündür. Oyunu Google Play Store veya App Store gibi bir mağazadan indirdiyseniz buradan da güncelleyebilirsiniz. App Store’u ilk açtığınızda, arama çubuğuna “PUBG Mobile” yazın ve sonuçlardan oyunu seçin. Güncelleme metni görünecektir; en son sürüm dosyalarını indirmek için tıklayın.

PUBG MOBİLE GÜNCELLE (1.6 SÜRÜMÜ)

pubg mobile hesap çalma 2021
PUBG Mobile Güncelleme Yap

2- Orijinal Dosyalar

Oyunu uygulama mağazasından henüz indirmediyseniz, İnternet’ten en son sürüm olan 1.6 dosyalarını almak için  indirmeniz gerekir. Güncellenen dosyalara yukarıda verdiğimiz bağlantı üzerinden ulaşılabilir. İndirme işlemi tamamlandığında oyuna girebilir ve PUBG Mobile’ı daha güncel bir şekilde oynayabilirsiniz.