PUBG Mobile’daki Ağır Silahlar Modu Neden Devre Dışı Bırakıldı? (2021)

PUBG Mobile’daki ağır silahlar modu neden devre dışı bırakıldı? 2021 yılı ile ilgili tüm sorularınızı burada yanıtlıyoruz. Helikopterin haritadaki konumu nedir? Hangi silahları kullanabileceğinizden, neden kapandığına kadar oyun hakkında bilmeniz gereken her şeyi size anlatıyor. PUBG Mobile, oyuncuların en popüler modlarından biri olan Heavy Weapon Mode’da standart hayatta kalma yapısını daha aksiyonlu ve heyecanlı hale getirmeyi başarıyor.

PUBG-Mobile-Ağır-Silah-Modu-Neden-Kapalı--780x440
PUBG Mobile Ağır Silah Modu Neden Kapalı

PUBG Mobile’daki Ağır Silah Modu Nedir?

PUBG Mobile, oyun etkinlikleri aracılığıyla kullanıcılara daha keyifli ve çeşitli deneyimler sunmayı amaçlamaktadır. Ağır Silah Modu olarak da bilinen bu seviyede PUBG Mobile oyuncuları daha büyük dövüşlerde hayatta kalma mücadelesi veriyor. En popüler aldatmacalardan biri, büyük patlayıcı silahlar ve zırhlar içeren ağır silah modudur.

PUBG Mobile’daki Ağır Ssilahlar Modu Neden Devre Dışı Bırakıldı?

PUBG-Mobile-Ağır-Silah-Modu-Neden-Kapalı

PUBG Mobile’daki ağır silahlar modu neden kapandı? sorusu çok sık sorulmaya başladı. Oyuncular artık yeni güncelleme ile popüler Ağır Silah Moduna erişemeyecekler. Ağır silahınız olmadığını görenler, oynayacağınız oyun stilini seçmeye gelince neden vazgeçtiler? Sorularını ortaya koyuyorlar. Bunun nedeni, yaklaşan güncellemenin oyuna yeni bir mod getirmesi.

Diğer modlar, tüm oyuncuların yeni moda katılabilmesi için geçici olarak devre dışı bırakılır. Tabii bu yüzden kapatıldığını kabul etmeyecekler. Geleneksel olarak, bizim sorumlu olduğumuz açıklamalar sağlarlar. Bakım nedeniyle kapalı olduğu söylense de yeni bir mod veya aktivite eklenmesinden dolayı kapalı olduğunu biliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir