PUBG New State APK İndir TapTap (2024)

TapTap takma adı ülkemizde PUBG New State APK İndir ile eş anlamlı hale geldi. TapTap gibi popüler bir dosya paylaşım sitesinden en güncel dosyaları indirerek oyunu oynamak isteyen oyuncular bunu yapabilir. PUBG Mobile ile başlayan hayatta kalma oyunlarının ne kadar popüler olduğunu herkes biliyor. Yakın zamanda geliştirilmiş görsellerle piyasaya çıkacak olan PUBG New State, ülkemizde de popülerlik kazanmaya başladı.

Kapalı beta aşamasında şu anda Hindistan sunucuları üzerinden hizmet vermektedir. Ancak bu oyunu ilk aşamalarında Türkiye’de oynamak isteyen oyuncularımız PUBG yeni State TapTap İndir kelimesini arıyor. 2024 yılında dünyanın her bölgesine hizmet veren ve oyunculara gerçek oyun dosyaları sunan bir platformda beta oyun oynamak zor olacak. Oyunu sadece Türkiye’de de mevcutsa TapTap üzerinden indirebilir ve oynayabilirsiniz. Ancak, bu tür konumlardan indirilen dosyalar, erişiminiz yoksa şu anda sizi oyuna sokamaz.

Bugünün ve geçmişten unsurları birleştiren hayatta kalma oyunları mükemmel bir yeniliktir. 2051 yılında geçmesi muhtemel PUBG New State ile yeni şehri ziyaret ederken dikkatli olmalısınız. İleri teknolojiyi hayatta kalma deneyimine dahil ederek, düşmanı olabildiğince etkili bir şekilde etkisiz hale getirmenize yardımcı olmak için mevcut her silahı ve ekipmanı kullanmak zorunda kalacaksınız. Aynı zamanda bu teknolojilerin düşmanlar tarafından da kullanılabileceğini unutmayın. Gözlerinizi açık tutarken sadece kulağınızı mermilerde ve gözünüz rakibinizde olması hayatta kalan son oyuncu olmak için yeterli olmayabilir.

Teknolojinin sağladığı faydaların yanı sıra birçok tuzakları da öngörmeniz çok önemlidir. Bu haberi okuyan oyuncular hemen oyuna başlamak için can atıyor. Bu oyun ülkemizde popüler bir hizmet olan Updodown üzerinden Android ve iOS cep telefonlarına indirilebilmektedir. Tabii ki, App Store ve resmi web siteleri önce gelmelidir. Oyunu indirirken sorun yaşıyorsanız PUBG New State APK İndir seçeneklerini keşfetmenize yardımcı olabilir.

PUBG New State APK İndir TapTap

Resmi uygulama mağazalarından PUBG New State‘i indirmekte sorun yaşayan oyuncular, yasal oyun dosyalarını indirmek için TapTap gibi paylaşım yapan yardımcı siteleri kullanabilir. Bu sitede bu kadar çok aramanın başlıca nedenlerine az önce baktık. Neden çoğu oyuncu onu App Store’dan alıp indirmek için TapTap’i kullanmıyor? Soru sormaya başladılar.
Her şeyden önce, iyi bilindiği gibi, bu site derin bir şekilde geçmişe dayanmaktadır ve geçmişe odaklanmaktadır. Aynı zamanda gezegendeki hemen hemen her ülkede bir varlığı vardır. Uygulama mağazalarında sorun yaşayan oyuncular, hemen oynamaya başlamak için dosyalarını akıllı telefonlarına yüklemek istiyor. Ayrıca, güvenilir kaynakları belirleyememekle ünlü TapTap aracılığıyla PUBG New State İndir alternatiflerini de tercih ediyorlar.
PUBG New State APK İndir TapTap
PUBG New State APK İndir TapTap

Yeni oyunun 2021 yılında çıkacağı söylenince yurt dışı web siteleri kalitesiz içerik üretmeye başladı. Android akıllı telefon sahipleri için gönderdikleri APK dosyaları potansiyel olarak zararlıydı. TapTap’in PUBG New State APK İndirme seçenekleri dışındaki çoğu sitede kötü amaçlı yazılımlar keşfedildi. Bu casus yazılım, banka hesabı ayrıntıları da dahil olmak üzere tüm kişisel bilgilerinizi çalma potansiyeline sahiptir.

Pubg New State İndir – Son Sürüm Türkiye

TapTap PUBG New State Sistem Gereksinimleri (İndirmeden Önce Kontrol Edin)

Bu alfa testi, en iyi deneyimi sunmak için yalnızca Android OS 6.0 veya sonraki sürümleri çalıştıran ve en az 2 GB RAM’e sahip Android mobil/tablet cihazlarında ve iPhone 6S veya sonraki sürümleri ve iOS 13.0 veya sonraki sürümleri çalıştıran iOS cihazlarında kullanılabilir. oyuncular için. Lütfen PUBG: NEW State’in hala üretimde olduğunu ve bu yılın sonlarında piyasaya sürüldüğünde çeşitli Android ve iOS cihazlarda çalışacak şekilde ayarlanacağını unutmayın.

  • Android OS 6.0
  • 2 GB RAM
  • iPhone 6S ve daha iyisi
  • İOS 13.0

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir