Reddit R Place Oyna (2024) Bayrak Savaşı

Milyonlarca Reddit kullanıcısı, fenomen haline gelen devasa işbirlikçi bir sanat eseri oluşturmak için bir araya geldi. Bu eserlerin içerisine de bayrak savaşları da eklenince sayısız kullanıcı Reddit R Place Oyna bağlantısı ile bu mücadeleye nasıl katılacağını araştırıyor.

Reddit R Place Oyna. Popüler sosyal medya sitesi Reddit‘te tekrardan aktif olan Place adlı piksel boyama etkinliği, tüm dünyada oldukça fazla ilgi gördü. Kullanıcılar tarafından piksellerle boyanan Türk bayrağına zarar gelmemesi için yüzbinlerce kişi ekran başında nöbet tuttu. Çünkü pikseller aracılığıyla çizimin yapılabildiği dev resimde kullanıcılar organize olarak çeşitli çizimler yapabiliyorlar. Çizim alanı tüm dünyadaki kullanıcılara açık olduğu için organize olamayan kişilerin çizdiği şeyler anında başka kullanıcılar tarafından kapatılarak üzerine başka çizimler geliyor.

 Türkiye’de de katılım sağlanan bu etkinliğe izimizi bırakmak için birlik olmamız gerekiyor. Twitch TV platformu üzerinden yayıncılar yüz binlerce kullanıcıyı bir araya toplayarak Reddit R Place Oyna sayesinde ülkemizin adını duyuracak bir birliği oluşturdu. Eğer sizde bu mücadelede katkınız olsun istiyorsanız ve sempatizanlardan ülkemizi uzak tutmak istiyorsanız aşağıda verilen linki kullanarak giriş yapabilirsiniz.

Reddit R Place Oyna (2024)

Reddit’te kayıtlı kullanıcılar bağlantı, metin, fotoğraf, anket ve video içerebilen gönderiler paylaşabiliyor. Diğer kullanıcılar da paylaşılan gönderileri oylayarak gönderinin üste çıkmasını sağlayabiliyor. Reddit R Place ise özelliği platforma yenilik getirdi.

Reddit R Place Oyna ve çizim yapabilmek için için öncelikle bir Reddit hesabınızın olması gereklidir.

r/place’e giriş yapıp karşınıza çıkan ekranda yer alan resme tıkayarak yakınlaştırabilir karelerin üzerine tıklayarak istediğiniz rengi ekleyebilirsiniz.

Reddit’in 16 renkli paletinden istediğiniz rengi seçerek büyük bir çizim yapabilirsiniz.

Reddit R Place Bayrak Savaşı Oyna Nedir?

Reddit R Place Bayrak Savaşı Oyna
Reddit R Place Bayrak Savaşı Oyna

Bir günlük r/place kaydından da görüldüğü üzere süreç oldukça kaotik bir şekilde işliyor. Fakat Reddit kullanıcıları barış anlaşmaları imzalayarak birbirlerinin tasarımlarını koruyor. Bayraklar ve tasarımlar arasındaki minik kalpler de bu anlaşmaların kanıtı niteliğinde.

Adeta bir popüler kültür infilakı olan r/place, dileyen herkesin bir piksellik katkı yapmasına olanak tanıyor. Reddit’te üyelik açarak siz de 5 dakikalık aralıklarla birer piksel ekleyebilirsiniz.

8 Mart 2022’de Reddit, 1 Nisan 2022’den itibaren Place’in yeniden başlatıldığını duyurdu. Şu anda devam ediyor ve dört gün sürmesi planlanıyor. Yukarıda sizlerle paylaştığımız Reddit R Place Oyna butonu tamamen günceldir ve sizi doğrudan oyuna yönlendirecektir. Herhangi bir hile veya script sayesinde botlar kullanmaya çalışanlar da oldukça fazla. Fakat oyunla ilgili herhangi bir hile bulunmamaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir