Roblox ID Nedir Nasıl Bakılır?

Roblox ID Nedir Nasıl Bakılır?  ID numarasını bilmeyen oyuncular bizim vereceğimiz yöntemleri takip ederek Roblox oyunundaki kişisel hesaplarına ait ID numarasını rahatlıkla bulabilecekler. Ülkemizde popüler olan oyun olan Roblox oyunu yüz binlerce oyuncu tarafından oynanıyor. Biz de bu yazımızda roblox oyun severlerin kafalarına takılan sorulara cevap bulmak için araştırmalarımızı sizinle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. He oyuncunun işine yarayacak ve kullanıcılar tarafından sorulan Roblox ID Nedir? Roblox ID Nasıl Bakılır?  sorusunu sizler için araştırdık.

roblox id nasıl bakılır
roblox id nasıl bakılır

Roblox Nedir?

Roblox, Roblox Corporation tarafından oluşturulan bir oyun oluşturma ve online oyun platformudur. Kullanıcıların kendi oyunlarını oluşturmalarına ve başkaları tarafından oluşturulan oyunları oynamalarına izin verir.

Roblox Id Nedir?

Roblox ID, diğer öğelerle ilişkili olarak oyuncuların, grupların, varlıkların veya diğer öğelerin ne zaman oluşturulduğunu gösteren bir kaynaktır. Kimlik numarası, bir kullanıcı veya öğe sayfasındaki URL’de görülebilir. Kimliği hesaplamak için, kimlik numarası ne kadar küçükse öğe veya kullanıcı o kadar uzun süredir Roblox’ta; kimlik ne kadar uzun olursa, öğe Roblox’ta o kadar kısa olur. Roblox ID türlere göre farklılık gösterir, örneğin yerlerin kendi kimlikleri vardır ve kullanıcı kimlikleri yer kimlikleriyle uyuşmaz.

ROBLOX ID BUL

Roblox ID Nasıl Bakılır?, Nerede Yazıyor?

Roblox oyununda müzik dahil her öğenin bir ID numarası vardır. En önemli şey, oyuncuların her birinizin benzersiz bir ID numarasına sahip olmasıdır. Oyunda birini arkadaş olarak eklerken, çeşitli alanlarda kimlik numaralarına veya kullanıcı ID numaralarına ihtiyacınız olacak. Başka bir oyuncunun kimlik numarasını bulmak oldukça zordur. Sadece hesap sahibi ID numarasını kontrol etmeli ve sizi bilgilendirmelidir. Aksi takdirde, deneme yanılma yoluyla bir kimlik bulmak çok zordur.

Roblox Id Nasıl Bakılır ? Nerede Yazar?
Roblox Id Nasıl Bakılır ? Nerede Yazar?

Roblox Id öğrenmek için yukarıda verilen bağlantıya tıklayarak resmi web sitesine gidin. Ardından hesabınıza giriş yapın. Sağ üst köşedeki @adınız’a tıklayarak profilinize gidin. Profilinize gittikten sonra tarayıcınızın URL alanına yazılan numara kodlarını kopyalayın. Bunlar ID numaranızı oluşturan numaralardır.

Örnek: roblox.com/users/5584578522/profile

Yukarıda yazılı olan ” 5584578522 ” sayıları sizin Roblox oyunundaki ID numaranızı gösterir.

6 yorum "Roblox ID Nedir Nasıl Bakılır?"

  1. Milxsceysi diyorki:

    Tsk

  2. Milkxceysi diyorki:

    Nee yazcam yazdim iste😂

  3. Milkxceysi diyorki:

    Nee yazcam yazdim iste😂

  4. Irmak gazel diyorki:

    İrmakg

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir