Snapchat Puanı Nasıl Hızlı Arttırılır?

Bu yazımızda  Snapchat puanınızı hızlı ve kolayca nasıl artırabilirsiniz? konusunda araştırmalar yaptık. Resim ve video çekimleri gönderip aldığınızda ve hikayeler gönderdiğinizde Snapchat puanınız artar.

Snapchat Puanı
Snapchat Puanı

Snapchat Puan Arttırma Yöntemleri

Öncelikle Snapchat puanını kontol et. Snapchat’i aç, ekranın sol üst köşesinde bulunan  profil simgesine tıklayarak isminin  altında bulunan yerde şu anki puanını göreceksin.

  • Puana tıklayarak gönderdiğiniz snap sayısının aldığınız sayıya göre dökümünü görebilirsiniz.
Sayıca fazla snap göndermeye çalış. Snap puanınızı artırmak için arkadaş listene  düzenli olarak snap göndermeyi  alışkanlık hale getirmeye çalışın.
  • Snapchat’i birkaç gün kullanmıyor isen  belli bir süre sonra ilk kez kullandığınızda altı puan alırsınız.

Aynı anda birden fazla kişiye snap gönderin. Snap gönderdiğiniz her arkadaşınız için bir puan alırsınız ve ayrıca sadece snap’in kendisini için bir bonus puan alabilirsiniz (örneğin, 6 kişiye bir snap göndermek 6-7 puanla sonuçlanır).

Farming USA 2 Apk yazımızı mutlaka okuyun.

Snap göndermek için “Gönder” seçeneğine dokunun, ardından arkadaş isimlerine tıklayarak  arkadaşlarınızı seçin. “Gönder” bağlantısına tekrar tıkladığınızda, snap’iniz seçtiğiniz kişilere gönderilir.

  • Daha fazla kişiye snap  göndermek, karşılığında daha fazla snap alacağınız anlamına gelir.

Telefonunuzda bulunan okunmamış snap’leri açın. Daha fazla  snap açmak, daha fazla puan kazanmak demektir.

Arkadaşlarınıza ve aile üyelerinize kişisel mesajlar göndermekten kaçının. Doğrudan mesaj açmamak veya Snapchat üzerinden doğrudan mesaj göndermemek Snapchat puanınızı yükseltir.

  • Bir arkadaşınızdan bir sohbet mesajı alırsanız ve bir fotoğrafla yanıt vermek istiyorsanız, mesajı göndermeden bunu yapmak için klavyenin üstündeki “Yakala” düğmesini kullanabilirsiniz.

Hikâyene Snap’ler ekle. Hikâyene eklediğin her Snap, sana yeni bir puan kazandırır. Hikâyene Snap eklemek için tamamladığın Snap’in üzerindeki “Gönder” okuna dokun. Ardından üst köşesinde yer alan daire içindeki Hikâyeme Ekle’ye dokun.

Snapchat listenize arkadaş ekleyin. Bir arkadaşlık isteğini kabul ederseniz veya başka biri tarafından kabul edilirse, genellikle her biri için bir puan alırsınız. Snapchat ile yeni başlıyorsanız, bu akılda tutulması gereken yararlı bir ipucudur.

Sonuç Olarak

  • Yüksek Snapchat puanı, belli Snapchat ödüllerinin kilidinin açılmasına katkı sağlar.
  • İnsanlarla Snapstreak başlat. Bu da günlük olarak Snap göndermek zorunda kalacağın anlamına geliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir