Surviving Mars Türkçe yama çıktı 2024

Surviving Mars Türkçe yama çıktı 2024‘te artık mevcut. The Godfather çeviri ekibi tarafından hazırlanan yamanın nasıl yükleneceği ve kullanılacağı ile ilgili tüm bilgiler haberimizde yer almaktadır.

Surviving Mars’ın Türkçe yaması artık mevcut. Surviving Mars, Godfather Çeviri Ekibi tarafından uzun süredir geliştirilen bir yama sayesinde artık tamamen Türkçe olarak oynanabiliyor. Ayrıca kurulum kolaylığı ve oyunun bulunduğu tüm platformlarla uyumluluk gibi avantajlara sahiptir. Bilgisayarıma nasıl Türkçe yaması kurarım? Gelin birlikte bir göz atalım.

Surviving Mars Türkçe yama nasıl kurulur?

Godfather Çeviri ekibi tarafından sağlanan yeni yama ile oyunu tamamen Türkçe olarak oynayabilirsiniz. Daha önce Epic Games platformunda ücretsiz olarak yayınlanan Surviving Mars Türkçe yaması, oyun için en gerekli oyunlardan biriydi. Yayınlanan yeni yamayı indirip oyununuza yükleyerek oyunu ana dilimizde oynayabilirsiniz.

12 Şubat 2024 itibariyle, yama yüzde 95 tamamlandı ve tüm önemli sorunlar çözüldü. Ayrıca, yamanın doğru çalışması için önceki Türkçe yamaları kaldırmanız gerekeceğini de belirtmekte fayda var.

Surviving Mars Türkçe Yama İndir
Surviving Mars Türkçe Yama İndir

Kurulum adımları için:

  • Steam versiyonu için Steam Atölyesi ya da Paradox Mods
  • Epic versiyonu için Paradox Mods
  • Xbox versiyonu için Paradox Mods
  • Linux versiyonu için Steam Atölye veya Paradox Mods

üzerinden basitçe indirip oyuna yükleyebilirsiniz.

Oyunun yamasını Steam Atölyesi üzerinden yüklemek için tek yapmanız gereken atölye yamasına abone olmaktır. Üye olduktan sonra patch hemen indirilecek ve Paradox Mod Manager > Installed Mods’da yamanın karşısındaki butonu “Devre Dışı” konumundan “Etkin” konumuna getirdiğinizde işleminiz tamamlanmış olacaktır.

Surviving Mars Türkçe yama indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz:

Yamanın videosuna alt taraftan ulaşabilirsiniz. Ayrıca Godfather Çeviri ekibinin web sayfası için de aşağıdaki bağlantı ile ulaşabilirsiniz.

https://www.gfceviri.tk/2021/03/surviving-mars-turkce-yama.html

Surviving Mars hakkında

Başlangıçta Bulgaristan’da Haemimont Games tarafından oluşturulan ve daha sonra Soyutlama Oyunlarına taşınan Paradox Interactive tarafından yayınlanan bir şehir kurma simülasyonudur. 15 Mart 2018’de oyun ilk kez PlayStation 4, Xbox One, Classic Mac OS, Microsoft Windows, Linux ve Mac OS platformları için yayınlandı. Hem Steam’den hem de Epic Games Store’dan erişilebilir. Epic Games zaten birkaç kez ücretsiz olarak dağıttı. Yorumlarda, yama hakkındaki düşüncelerinizi de paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir