Trendyol 12. Yıl Hediyesi Dolandırıcılığı 2022 Whatsapp ve Instagramdan Gelen Mesajlara İnanmayın

Trendyol 12. Yıl Hediyesi Dolandırıcılığı 2022 yeniden başladı dolandırıcılar insanları yeni metodlarla kandırmaya devam ediyor. Trendyol 12. Yıl Hediyesi nedir?

Trendyon 12 yıl dönümü hediyesi gerçek mi? Trendyol gerçekten böyle bir kampanya yaptı mı? Sosyal medya üzerinden gelen mesajlar vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı.

Trendyol 12. Yıl Hediyesi Dolandırıcılığı
Trendyol 12. Yıl Hediyesi Dolandırıcılığı

İnternette son yılların en moda dolandırıcılık olaylarından birini kullananan dolandırıcılar Trendyol 12. yıl dönümü hediyesi adı altında yeni bir dolandırma yöntemine başvurdu. Milyonlarca kişiye ulaşan bu mesajlar araştırılmaya başlandı. Gerçekten böyle bir kampanya başlatıldı mı?

Trendyol 12 yıl dönümü hediyesi gerçek mi?

Trendyol 12 yıl dönümü hediyesi gerçekten var mı, Trendyol’un gerçekten de böyle bir kampanyası var mı? WhatsApp ve sosyal medya üzerinden gelen linke tıklayanlar ne yapacak, anketi dolduranları ne gibi tehlike bekliyor? iPhone kazandınız şeklindeki mesajlar doğru mu?

Birçok ünlü alışveriş sitesi ve markanın adı kullanılarak yapılan dolandırıcılık yönteminde birden fazla insan yine kurbanlar vasıtasıyla kandırılıyor.

Son olarak internette ve cep telefonlarının SMS uygulamaları üzerinden Trendyol 12 yıl dönümü başlıklı bir dolandırıcılık çetesi türedi. Vatandaşların bu konulara karşı daha dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarılıyor.

Trendyol’dan açıklama geldi.

‘’Bazı haberleşme ve sosyal medya platformlarında yer alan “Trendyol 12. Yıl Dönümü Hediyesi” başlıklı bağlantı ve yönlendirmelerin şirketimizle ilgisi bulunmamaktadır. Trendyol olarak tarafımızdan gönderilmeyen bu tür kötü niyetli ve kimlik avı şüphesi bulunan bağlantılara itibar edilmemesini rica ederiz. Bu paylaşımlar ile ilgili gerekli hukuki işlemlerin başlatıldığını kamuoyuna saygıyla duyururuz.’’

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir