Valorant Çöktü mü? Valorant İstanbul Server Sunucusu Gözükmüyor

Valorant Çöktü mü? Mevcut çare tekniklerine göre Valorant İstanbul Sunucu Sunucusu 2024 problemini yaşıyor gibi görünüyor. Oyuna ilk başladığınızda düşük FPS almak istiyorsanız İstanbul sunucusunda oynamanız çok önemli. Oyuncular son güncellemeden sonra maça girdiklerinde sunucu seçimi alanında İstanbul sunucusunun devre dışı olduğunu görecekler. Birçok kişi Valorant’ın bu sorun nedeniyle sunucularını kapattığını iddia etmeye başladı. Valorant İstanbul Server, sorunlarınızı incelememiş gibi görünüyor. Sorularınızı yorum kısmına yazabilirsiniz.

volarant çöktü mü

Valorant Türkiye İstanbul Server Gözükmüyor

Valorant Türkiye İstanbul Sunucusu görüntülenmediği için oyuncular çeşitli sunucularda maça girmelidir. Sonuç olarak, gereken yüksek FPS değerleri nedeniyle rekabetçi maçlara girmekte tereddüt eden oyuncular, İstanbul sunucusunun neden geri çekildiğini şaşırıyor. Maça kısa bir ara verildikten sonra, maça girmek için yaptıkları odada oyuna tekrar giren katılımcılar, İstanbul sunucusunun sunucu seçim alanından eksik olduğunu fark edince şikayetler artmaya başladı.

Valorant, Riot Games tarafından geliştirilen popüler bir birinci şahıs nişancı oyunudur. Türkiye dahil tüm dünyada milyonlarca oyuncusu var. Valorant’ı Türkiye üzerinden oynamak isteyen oyuncular, İstanbul’da konuşlandırılan sunucu sayesinde düşük FPS değerleri ile oynayabiliyor. Diğer ulusların sunucuları da daha yüksek FPS seviyelerine sahiptir ve bu tür oyunlarda düşük performans göstermenize izin verir.

Aşağıdaki resimde resmi açıklama yapıldı:

volarant resmi açıklama
Valorous İstanbul Sunucusunun konumu nedir? Sorularının son zamanlarda oyun bağlantısı sorunları nedeniyle çökmüş olması mümkün mü? Soruları sorulduğunda, merak etmeye başladı. Oyunun Türkiye sunucusunu 2024’de öğreneceksiniz. Online oyunlarda, katılımcıların aynı anda oyun dosyalarını indirebilecekleri ve gerçek zamanlı paylaşımlı bir oyun deneyimi sunabilecekleri sunucuların mevcut olması kritik önem taşıyor. Valorant gibi oyunların neden bilmeyen dostlarımız için sunucu kullanması gerektiğini de açıklayacağız. Durumun farkında olan insanları şaşkına çeviren Valorant İstanbul Server nerede? Sizin için sorunuza bir cevap arıyorduk.
Valorant, en çok oyuncunun olduğu bölgelere bir sunucu sistemi yerleştirir, böylece oradan veri alabilir ve o bölgedeki oyunculara hızlı bir şekilde sağlayabilir. Türk oyuncular için önerilen İstanbul sunucusunun nerede olacağı belli değil. Bu tür sunucu verilerinin depolandığı konumlar herkese açık hale getirilmez. Durum açıklanmazsa saldırı gibi önemli tehditler olacaktır. Ancak bu sunucu bilgilerini bulmak mümkün müdür? Evet, onu bulmak mümkün. Ancak bu tür riskler, açıklanırsa açık hedef haline geleceği için alınmaz. İstanbul’un büyük veri merkezlerinin Avrupa yakasında olduğunu biliyoruz. Avrupa yakasında Valorant İstanbul sunucusu da mevcuttur.

Valorant Server Değiştirme

valorant server değiştirme

Valorant sunucu değiştirmeyi kullanarak Türkiye sunucusundan başka bir ülkenin sunucusuna geçiş yapabilirsiniz. 2024’de size bunu nasıl başaracağınızı göstereceğiz. Oyuncular konuyla ilgili soru yağmuruna tuttu bizi. Herkesin sorularını tek tek yanıtlamak yerine Valorant Server’ı değiştirmek için bir eğitim oluşturmaya karar verdik. Bu kılavuzda sıkça sorduğunuz sorunun en net çözümünü bulacaksınız. Bu konuyla ilgili başka sorularınız varsa yorum bırakabilirsiniz.

  • Play butonuna bastıktan sonra odanıza dönün.
  • Oynamak istediğiniz farklı sunucuları karakterinizin üzerinde bulunan “İstanbul” seçeneğine tıklayarak seçebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir