Valorant Ping Probleminin Çözümü 2024

Valorant Ping problemi yaşayan oyuncular 2021 yılında geliştirdiğimiz güncel çözüm tekniklerini kullanabilirler. Birinci şahıs FPS oyunlarının en korkunç kabusu olan Ping sorunu ne yazık ki Valorant’ta da mevcut. Oyunda savaştayken veya savaşa giderken karşılaştığınız ani veya kalıcı Ping sorunlarının sonuçları tam bir başarısızlıktan başka bir şey olamaz.

Sadece önceden oluşturulmuş malzeme gibi grafik ayarlarınızı düşürmenizi veya bu arka plan programlarını kaldırmanızı tavsiye etmeyeceğiz. Profesyonel Valorant oyuncularının, makineleri ne kadar iyi olursa olsun Ping sorunları yaşamamalarını sağlamak için çeşitli stratejileri vardır.

volarant ping sorunu
volarant ping sorunu

2021 için burada verdiğimiz volarant ping sorunu çözümleri, hissettiğiniz acıyı azaltmanıza ve ortadan kaldırmanıza yardımcı olabilir. Tüm bunlara rağmen oyun sorununuz düzelmediyse veya düzelmediyse bize bildirin. Sizin için en güncel teknikleri aramaya devam edeceğiz.

Valorant Ping Sorunu Nasıl Düzeltilir

Valorant oyununda yaşadığınız problem, diğer binlerce oyuncunun da yaşadığı bir problem. Oyunlar, cihazlar ve İnternet dahil olmak üzere bu durumu tetikleyebilecek yüzlerce başka faktör vardır. Bu yüzden, Valorant ping sorununu çözmeye çalışmadan önce, buna neyin sebep olduğunu bulmaya çalışacağız.

Yüksek ping değerlerine sahip olmanıza neden olan sebepleri düzelterek bir kez daha düşük değerlerde oynayabileceksiniz. Yüksek ping değerlerine sahip olduğunuz için sıradan veya dereceli maçlarda kötü performans gösterebilirsiniz. Karşılaşacağınız akşamdan kalmalar ve gecikmeler sizi yavaşlatacağından, rakiplerinize isabet etmekte zorlanacaksınız. Bildiğiniz gibi bu oyunda planlama ne kadar hayatiyse, hızlı refleksler de o kadar önemlidir. Reflekslerin çok önemli olduğu bir oyunda en korkulan kabusunuz ping sorunu yaşamak olacak.

Her şeyden önce, böyle bir sorun birdenbire ortaya çıktıysa ve daha önce hiç Ping sorunu yaşamadıysanız, sunucu durumunu kontrol etmelisiniz. Bunun için Riot Games Destek Twitter hesabına gidin ve en son paylaşımlara bakın. Oyunda teknik bir sorun varsa buradan belirtilecektir.

Paylaşım yoksa, Ping sorununa katkıda bulunabilecek bir diğer önemli bileşen olan İnternet hızınızı kontrol etmeniz gerekir. Bunun için çeşitli test araçları mevcuttur. Azalıp azalmadığını belirlemek için aşağıdaki tabloda İnternet hızınızı kontrol edin.

Bilgisayarınızı Yeniden Başlatın, Kapatın ve Kontrol Edin:

  • Valornat ping sorunları yaşayan oyuncuların alması gereken önlemleri zaten gözden geçirdik: önce, oyunun herhangi bir sorun yaşayıp yaşamadığını doğrulayın ve ardından İnternet’inizde bir hız testi yapın. Bu ikisiyle ilgili herhangi bir sorun görmüyorsanız, sonraki Basit Adımlara geçin.
  • Oyuna başlamadan önce, odadayken İstanbul sunucusunu seçtiğinizden emin olun. Farklı bir sunucuda eşleşme girmek Ping değerinizi yükseltebilir.
  • Bilgisayarınızdaki arka plan uygulamalarını kontrol edin; bir dosya iniyor veya yükseltiliyorsa, ping okumalarınız artacaktır. Bu işlemler aynı internete bağlı çeşitli cihazlarda gerçekleştiğinde ping değeriniz bir kez daha yükselecektir.
  • Düzgün çalışmayan arka plan uygulamaları buna neden olabileceğinden bilgisayarınızı yeniden başlatın. Cihazınızı yeniden başlatarak her şeyin düzgün çalıştığından emin olabiliriz.
  • Bundan kaynaklanan bir sorun varsa modeminizi yeniden başlatın, kapattıktan sonra 10 saniye bekleyin ve ardından tekrar açın. Bundan kaynaklanan bir sorun varsa, küçük bir düşüş fark edeceksiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir